Kapcsolat

Máté József

Cím:

7800 Siklós, Illyés Gy. u. 4.

Térkép

Telefon:

+36 20 / 8060605

E-mail:

info@info-doki.hu

Este és hétvégén
sűrgősségi kiszállás megoldható!

Adószám: 66622006-1-22

Facebook

Biztonság

Aggódik gyermeke vagy családja biztonságáért?Nem tudja, hogy a gyerekei mit csinálnak az interneten?


A gyermekei jobban kezelik a számítógépet, okostelefont és az internetet, mint Ön?

Mi tudunk segíteni!

Megoldások számítógépekre!
Veszélyek:

Ha az Ön gyerekei is csevegnek vagy játszanak az interneten, előfordulhat, hogy idegenek próbálnak a bizalmukba férkőzni, vagy egyéb fenyegetések érik őket. Gyermekét érő szexuális jellegű megkeresések, zaklatások, rossz társaságba való keveredés, drogok. Az internet névtelenséget biztosít, és a névtelenség mögé bújt zaklatók azt hiszik, hogy büntetlenül megússzák. Mi a megoldás?

Túl tudnak járni szüleik eszén, mert jobban értenek hozzá:

A gyerekek hetven százaléka el tudja titkolni internetes viselkedését, szokásait a szülei elől – a kiberbiztonsággal foglalkozó McAfee cég tanulmánya szerint! Minden második gyerek törli böngészőjéből a keresési előzményeket, mielőtt felállna a számítógéptől - áll a tanulmányban -, tízből egynek azért van hamis Facebook profilja, hogy ne találják meg a szülei, tízből kettő pedig privát böngészési módot használ, hogy milyen tartalmakat néz a gépen. A kutatás szerint azonban legtöbbször nem kell ilyen bonyolult módszerekhez nyúlni, mert az is épp elég, ha a gyerek leteszi kicsibe a böngészőt, amikor bejön valaki a szobájába, hiszen a szülőnek eszébe sem jut, hogy valami olyasmi történik a számítógépen, ami épp nem látszik a monitoron.

Valós idejű riasztások:


Ön az interneten keresztül, távolról is figyelemmel tudja kísérni a gyerekek számítógépes tevékenységét, és azonnal értesítést kap, ha akár ők, akár azok, akikkel esetleg csevegnek, valamilyen gyanús műveletet végeznek.Képernyőfelvételek és billentyűleütések tárolása:

Nem kell hazarohanni ebédidőben, hogy belenézzen a naplókba. A gyerekek számítógépes tevékenységét Ön a távoli irodája karosszékéből is kényelmesen figyelemmel tudja kísérni! Melyik jobb Önnek: ha már most vagy a baj bekövetkezte után cselekszik? Ha Ön a családja állandó védelmét szeretné, a billentyűleütések és képernyőfelvételek egyszerű tárolása nem elegendő. Gyakran, azonnal közbe kell lépni, hogy megóvja a családját.

Csevegések, azonnali üzenetküldő alkalmazásokban váltott üzenetek tárolása:

Segítünk önnek abban, hogy az ön által felügyelt számítógép rögzítse a meglátogatott honlapok címeit, naplózza a csevegő programokban váltott üzeneteket, valamint minden egyebet, amelyet a gyerekek azonnali üzenetküldőkben, fórumokon, Facebookon és egyéb on-line és off-line alkalmazásokban beírnak, kapnak vagy megnéznek. Lehetőség van minden billentyűleütést és beírt mondatot rögzíteni, és rendszeres időközönként elmenteni a képernyőfelvételeket, így Ön pontosan tudni fogja, hogy mi történt a gépen egy adott pillanatban.


Rejtett működés:

A még jobb védelem érdekében, megoldásaink képesek teljesen rejtve maradni a még informatikában jártas gyermekek előtt is. Ön csendben és észrevétlenül tudja rögzíteni a képernyőfelvételeket, a billentyűleütéseket, naplózni az alkalmazásokat és a meglátogatott honlapok címeit. A naplókat bármikor megtekintheti a számítógépen, vagy – ha nincs otthon – távoli hozzáférés révén.
Forduljon hozzánk bizalommal, hogy partnerként segíthessünk!

+36 20 / 8060605